Die idioten in Amsterdam hebben weer een nieuw fantastisch idee voor nog meer geldverslindend multiculti-terrorisme. Criminele Marokkanen Joodse begraafplaatsen laten opruimen en schoonmaken. Als werkstraf. Zodat ze elkaar beter gaan begrijpen….

Ik draag nooit een broek, dat laat ik aan relpotten en bouwvakkers over en eerlijk, mijn slipje zakte op mijn pumps toen ik die beelden op TV zag.

Ben nu even lekker aan ontbijten, Jus en een bagel. Zalm en roomkaas. Lekker. Niet echt goed voor de lijn maar wel lekker, zo eens zondigen. FD´tje erbij en even surfen.

En ik word zooo moe van al dat religieuze slap geouwehoer overal. Online maar ook offline op TV, Krant en Radio! God zus, Allah zo. Jezus! We leven in de 21e eeuw, waarom zou je überhaupt nog willen of kunnen geloven in de een of andere godheid? En als je dat al doet, doe dat lekker thuis. Maar nee, sinds de moslim invasie de afgelopen 20 jaar wordt je maar continue betrokken bij dingen die mij in ieder geval helemaal niet interesseren. Daarbij, die kleding staat mij helemaal niet.

Laten we eens zoveel aandacht besteden aan het binnenkort falende zorgsysteem. Onze ouderen die in de kou staan, vanwege een mislukte linkse droom, namelijk die van de multiculturele samenleving. Ooit, dat die Linksen nog ergens voor stonden, stonden ze juist voor die ouderen, onze eigen ouders en grootouders die na een levenlang gezwoegd te hebben hun pensioen en oude dags zorg voorziening nu in lucht zien opgaan mede, of misschien wel vooral door onaangepaste en asociale, criminele bergbewoners die uit eigen land zijn weggevlucht voor een reden en die ons nu handenvol geld kosten. Gevangenissen, tuchthuizen, resocialiseren, inburgeren, taallessen, veiligheidsdiensten en andere voorzieningen. De landen waar ze vandaan kwamen hadden een goede reden ze te willen zien vertrekken!

Ik heb niets tegen buitenlanders, ik heb iets tegen uitvreters…

Ik lees de reacties hier wel eens terug, meestal heb ik niet tijd te antwoorden want hardwerkende doos maar plaats alles, op de enkele doodsbedreiging of extreem antisemitische uitlatingen na, die gaan namelijk direct door naar de desbetreffende instanties. Maar goed de reacties. Ik ben een dit en een dat. Nou, nee hoor, ik ben mij en ik heb een mening en in het echte leven nog ook iets echt te vertellen. Dat er sommigen zijn die dat niet kunnen uitstaan dan vind ik dat persoonlijk heel erg prettig.